Photographed with ❤️ in Serbia.

Jelena Šijak

Pozdrav!

Ja sam Jelena i mogu da vam pomognem u kreiranju produkt fotografija koje će prikazati lepotu vašeg brenda i svojom autentičnošću istaći vas u gomili. Moj stil je vedar, veseo i šaren, a može biti i pastelan, senzualan i nežan. Imam puno iskustva u marketingu i prisustvu na socijalnim mrežama što mi pomaže da bolje i dublje razumem potrebe za adekvatnim predstavljanjem. Živim i radim u Srbiji ali možemo sarađivati bez obzira na lokaciju!

Zbog čega je neophodno imati profesionalne produkt fotografije ukoliko želite da vaš biznis raste?

Živimo u eri vizuelne estetike. Privlačne fotografije su danas imperativ za prezentaciju i građenje odnosa sa ciljnom grupom vašeg brenda. Unikatna vizuelna prezentacija na mrežama je danas esencija uspeha. Dobra fotografija zaustavlja skrolovanje feeda. Vrhunska fotografija prodaje.

Kako saradnja izgleda?

Korak 1:

Kontaktirajte me preko kontakt forme ili putem socijalnih mreža. Nije neophodno da u potpunosti znate baš svaki detalj onoga što želite ali potrebno je da imate makar neki okvir želja i očekivanja. Npr koliko fotografija vam je potrebno, kojih proizvoda, u kom roku? Koliki je vaš budžet? Produkt fotografija nema fiksnu cenu. Ona zavisi od kompleksnosti izvedbe, vremena i novca koje je potrebno uložiti u nju. Ukoliko imate ogranicen budzet mozete ga navesti pa ću vam objasniti šta je moguće uklopiti u njega.

Korak 2:

Nakon inicijalnog dogovora radim dodatno istraživanje vašeg brenda, boja koje koristite, efekta koji želite da dobijete i priče koju vas brend priča. Uvek mi možete poslati primere nekih fotografija ili brendova koje vam se dopadaju i kojima želite da težite ukoliko isti postoje naravno. Možemo napraviti mood board na Pinterestu i zajedno ga prokomentarisati. Uvek je dobro dati fotografu makar malu dozu kreativne slobode ali ukoliko jasno i precizno znate šta vam je potrebno to treba navesti.

Inicijalna komunikacija je jako bitna jer se tu ugovaraju očekivanja i željeni rezultati.

Korak 3:

Ovde počinje magija i moj deo posla. Potrebno je samo da mi pošaljete proizvode, a ostalo je na meni! Odabrane fotografije se obradjuju prvo u Lightroomu, gde se sređuju pretezno boje, a zatim i u Photoshopu, gde se sređuju svi nedostaci i mane i fotografija dovodi do savršenstva. Nakon obrade vi dobijate finalne verzije koje možete neograničeno koristiti na svim platformama i za bilo koje namene (oglasi, postovi, website itd).

Ostalo je još samo da počnete da ih koristite i da uživate u novim lepim stvarima koje vam dolaze!

Povežimo se!

Kontakt
Jelena Šijak